Website laten maken Drachten

€499

Een volledig all-in WordPress website laten maken in Drachten

Met ons WordPress All-in website pakket staan wij klaar voor alle MKB′ers, ZZP′ers en andere ondernemers in [get_post_title] die vertrouwd, snel en betaalbaar een website willen laten maken.

Het Wordpress CMS waar wij in bouwen, maakt het mogelijk om mobielvriendelijke ondernemerswebsites te ontwikkelen en makkelijk te onderhouden.

Met een uniek webdesign zorg je voor meer herkenbaarheid bij je doelgroep. Dankzij onze websites kan je jouw website tenminste pas echt voor je laten werken.

website laten maken

WordPress website laten maken Drachten

Bij In2webdesign in [get_post_title] kun een Wordpress all-in website laten maken die aan al je wensen voldoet. Wij voorzien jouw website van een sprekend design en huisstijl. Bovendien kun je na oplevering de website gemakkelijk zelf beheren en bijhouden. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of een advies wenst omtrent een all-in WordPress website laten maken.

Inhoud all-in WordPress website pakket

Eenmalig

€499

Ja, ik wil een offerte ontvangen

Wil je snel en doeltreffend online in [get_post_title]? Wij kijken samen waar jou online kansen liggen. Laat vrijblijvend je wensen achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Nieuwe website laten maken in Drachten?
10 tips om rekening mee te houden

Je hebt besloten om de belangrijke stap te nemen om je eigen bedrijf in [get_post_title] te beginnen. Wil je met succes van start kunnen gaan dan zal je over een website moeten beschikken. Je kunt via internet op ontzettend veel verschillende manieren een website bouwen of laten maken. Maar waar moet je nu op letten bij het bouwen van een website? 10 tips van In2webdesign die je altijd mee moet nemen bij het laten maken van een website.

Het belangrijkste is om een goede en beschikbare domeinnaam te kiezen voor je website. Het is noodzakelijk dat klanten makkelijk terecht kunnen komen bij je website. Maken ze een spelfout dan komen ze al snel bijeen verkeerde site terecht. Controleer even goed of de naam die je wilt hebben wel beschikbaar is.

Mocht je een spelfout gevoelige naam hebben gekozen dan raden wij je aan om ook de versie te kopen met de spelfout en om deze door te sturen naar de juiste website. Op die manier kan je geen klanten kwijtraken.

Het is voor ieder budget mogelijk om een website te laten maken. Je kunt ervoor kiezen om jouw website zelf te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om hem te laten maken. Voordat je zomaar een keuze maakt zal je er verstandig aan doen om een lijstje te maken met al je eisen.

De wensen en behoeftes voor de website zijn van belang voor het kiezen van de juiste partij voor het maken. Je buurjongen die kan programmeren is nu eenmaal niet zo goed als een gespecialiseerd website bureau.

Maak een goede indruk maken met het design van je website. De eerste indrukt telt en je wilt je bezoekers direct overtuigen. In2webdesign maakt voor jou een design die volledig van deze tijd is en uiteraard perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Hoewel je gelijk aan het uiterlijk van de website denkt is de usability van de site natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Je zal na moeten denken over wat het doel is van je website. Wil je dat de klant een formulier invult? Of moet er een bepaald product gekocht worden? Door je doel duidelijk in kaart te brengen weet je precies waar je wat op je site moet zetten. Zo zorg je ervoor dat je klant zo min mogelijk stappen hoeft te doorlopen voor het ondernemen van een bepaalde actie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

CMS staat ook wel voor content management system. Dit is het systeem wat eigenlijk jouw website beheert. Als het aankomt op een CMS voor je website zijn er echt ontzettend veel mogelijkheden om voor te kiezen. De meest voor de hand liggende keuzes van dit moment zijn onder andere Wordpress, Drupal en Joomla. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een eigen CMS van een gespecialiseerd bureau.

Eindelijk staat je nieuwe website live op het internet. En uiteraard wil je gevonden worden op de eerste pagina van Google. Om beter gevonden te worden in Google en meer verkeer naar je website te krijgen moeten we rekening houden met 3 belangrijke factoren.

 1. De sterkte van je domeinnaam
 2. De techniek
 3. Content

Bij In2webdesign adviseren wij je graag hoe we hoger in Google kunnen krijgen. Een voordeel heb je al en dat is de techniek. Want als je je website laten maken bij ons hoef jij je daar niet meer druk over te maken. Wil je unieke content? Ook daar kunnen we prima in ondersteunen in ijzersterke SEO webteksten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Wil je gevonden worden in Google? Wil je meer succes met je website? Dan is het tijd voor ijzersterke SEO webteksten. In2webdesign kijkt hoe jouw doelgroep zoekt op het internet. Welke keywords (zoekwoorden) zijn belangrijk. Wie zijn jouw concurrenten en waar zien wij kansen. Op basis van een goede zoekwoord en concurrentie analyse gaan we aan de slag. Met onze professionals schrijven we ijzersterke teksten die jouw doelgroep raakt en uiteraard met de juiste vertaalslag van jouw bedrijf. Meer weten? Neem contact met ons op.

Google Analytics
Krijg meer inzicht wie je website bezoekt en wat doen die bezoekers nu eigenlijk op je website. Ontdek wie jouw website bezoekt. Krijg je meer verkeer via mobiel of juist via desktop. Welke pagina’s zijn populair of welke juist niet. Allemaal waardevolle informatie om later je pagina’s te optimaliseren. 

In2webdesign koppelt Google Analytics aan je website en zo heb jij volledig inzicht jouw website bezoekers. Wil jij meer uit je website halen? Neem contact met ons op.

Door middel van Browsertesting kan je ervoor zorgen dat jouw site bij iedere browser voorzien is van dezelfde uitstraling. Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat je site een andere uitstraling heeft in Chrome dan in Safari. Daarnaast moet je de pagina op verschillende apparaten testen. Een website ziet er ook weer anders uit op een telefoon met Android dan op een telefoon met iOS van Apple.

website laten maken

Hoger in Google in Drachten!

Tijdens het proces website laten maken [get_post_title] voor jouw bedrijf, hebben we rekening gehouden met een zoekwoord analyse, je URL structuur en we hebben een goede responsive website voor je gebouwd die super snel laadt. De basis staat klaar om hoger in de zoekresultaten van Google te komen.

Wij staan voor je klaar als het aankomt op het onder handen nemen van de SEO waarde voor jouw site.

Twijfel je over je website? Vraag de GRATIS websitescan aan.

Veel gestelde vragen.

Dit is een vraag die we vaak krijgen. Dit is verschillend voor iedereen. Met welk doel ga jij je website inzetten? Wat wil je communiceren via je website? Welke functionaliteiten wil je terug zien in je website? Zomaar een paar vragen die we je gaan stellen.

Op basis van een goed intake gesprek gaan we samen kijken welke website het beste bij jouw organisatie past. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Met behulp van onze all-in website pakketten zal ook jij kunnen beschikken over een betrouwbare website. Deze website wordt ontwikkeld zonder maandelijkse kosten.

Als wij een website opgeleverd hebben, krijg je een workshop of een kleine handleiding over onderhoud van je website. Zo kun je altijd makkelijk zelf teksten, foto's plaatsen of een nieuwe pagina aanmaken. Uiteraard kun je het onderhoud van je website ook keurig door In2webdesign laten verzorgen. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

We streven ervoor om je website in 1 a 2 weken live te hebben staan. Mits het niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Het proces website laten maken tot livegang nemen wij compleet uit handen. Ja wij vullen ook je website. Wij zetten de teksten en foto's in je website. Het aantal pagina's die gevuld moeten worden is altijd in overleg. Wij ontzorgen je van A tot Z.

Een goede website voldoet pas als het doel waarvoor je website moet dienen ook gehaald wordt. Op basis van een goed intakegesprek en de juiste site structuur bepaling, leveren wij een website die volledig voldoet aan jouw eisen.

In2webdesign garandeert je het volgende:

 • een professioneel ogende website afgestemd op jouw huisstijl
 • een website die werkt op alle apparaten (mobiel, tablet en desktop)
 • Een duidelijke navigatie om het bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken om de juiste informatie te vinden
 • Een website die snel laad zodat bezoekers niet verdwijnen omdat je pagina niet snel genoeg laad
 • duidelijke informatie doormiddel van goede content
 • jouw website vindbaar is in de zoekmachines
 • bezoekers hoeven niet te zoeken naar een contact moment of een offerte aanvraag. je moet binnen 1 a 2 klikken een offerte kunnen aanvragen of een contact kunnen opnemen.

Eigenlijk is dit gewoon de standard. Iedereen pakt zijn smartphone en doet onderzoek/koopt via mobiel. Daarnaast geeft Google websites die mobiel vriendelijk zijn gebouwd een hogere waarderingsscore. Alle website die wij maken worden mobiel vriendelijk opgeleverd!

Indien je een website wilt laten maken dan is het noodzakelijk dat deze up-to-date blijft. Door middel van de juiste updates kun je ervoor zorgen dat jouw site goed blijft werken en dat alles veilig blijft. Het is mogelijk om te kiezen voor bijkomend onderhoud bij een website pakket. Dankzij een service pakket zal je je zelf geen zorgen meer hoeven te maken over de updates, beveiliging of doorontwikkeling van je website.

Ja, In2webdesign beschikt over een eigen veilige server. Met onze basis hosting kun je rekenen op;

 • maandelijkse website backups
 • 2000mb opslagruimte voor je website
 • 2000 mb opslagruimte e-mail
 • 10 e-mailadressen
 • Imap en pop3 e-mailaccounts
 • beveiligingsupdates

Schrijven is een vak apart. Bij In2webdesign hebben wij onze eigen tekstschrijvers. Doormiddel van een interview creëren wij prachtige teksten die de juiste boodschap overbrengt naar jouw doelgroep.

Waarom In2webdesign? om een nieuwe website te laten maken inDrachten

Voor ons het belangrijkste! Luisteren naar jou! Jouw bedrijf voelen, jouw bedrijf kennen, adviseren waar nodig is. Zo werken wij met onze vaste klanten. Alleen dan kun je een langdurige gezonde relatie met elkaar opbouwen!

Daar gaan we voor en jouw website gaat niet eerder online dan dat jij volledig tevreden bent. We werken net zo lang door tot jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Een éénmalig tarief! Wel zo lekker en duidelijk. Je betaald eenmalig € 499,- voor je website en verder geen lease kosten of andere gekke fratsen. Jouw website is jouw eigendom!

Ons motto is, ”webdesign waar jij blij van wordt”. Jij tevreden? Dan betaal jij met een lach achteraf je factuur.

Gratis goede hosting kan dat? Ja dat kan! Bij ons krijg je het eerste jaar gratis hosting met alles erop en eraan. E-mail adressen, ssl certificaat backups. All-in is bij ons ook echt All-in.
Het jaar daarop betaal je € 10,- per maand.

Word jij onze volgende tevreden klant?

Website laten maken in Drachten? €499

Als enige partij all-in en inclusief gratis hosting.
Zonder maandelijkse kosten! Website laten maken in [get_post_title]? In2webdesign!

Waar kunnen we je mee helpen?

Offerte All-in website pakket €549 aanvragen.

Waar kunnen we je mee helpen?

In2webdesign
Hunze 44,
9204BR, Drachten