All-in website pakket

Een volledig all-in website pakket website van A tot Z

Met ons All-in website pakket staan wij klaar voor alle MKB′ers, ZZP′ers en andere ondernemers die vertrouwd, snel en betaalbaar een website willen laten bouwen.

Met een uniek webdesign en focus op conversie garaderen we jou meer kwalitatieve leads en omzet via je website.

Een All-in website pakket voor MKB en ZZP

In2webdesign is er met name voor de kleine ondernemingen en de zelfstandigen die op zoek zijn naar een betaalbaar all-in website pakket. Door altijd weer de focus te leggen op kwaliteit en oog voor detail zijn wij in staat om jou het beste te bieden. Onze service strekt zich verder dan alleen de oplevering. Wij staan namelijk ook klaar als het aankomt op de hosting en op het onderhoud van de site. Voor het laten maken van een WordPress website is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

All-in website pakket

Eenmalig bedrag

€ 499

vrijblijvend een offerte aanvragen

Wil je snel en doeltreffend online? Wij kijken samen waar jou online kansen liggen. Laat vrijblijvend je wensen achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

All-in website pakket modules

Koppeling Analytics

WordPress Onderhoud

Blog

Formulieren

SEO

Projecten

Video

Foto album

Team

Reviews

Maps

Nieuws

Laat een positieve indruk achter met een uniek webdesign

Het oog wil ook wat.  Met een uniek webdesign zorg je voor meer herkenbaarheid bij je doelgroep.  Naast een goede sitestructuur en ijzersterke webteksten, wil je ook een goede indruk maken met het webdesign. Je krijgt namelijk maar 1 kans om je bezoeker te overtuigen. Met de websites van In2webdesign, krijg jij een uniek webdesign die volledig op maat is, functioneel is in gebruik en altijd focus op conversie.

Veel gestelde vragen

Dit is een vraag die we vaak krijgen. Dit is verschillend voor iedereen. Met welk doel ga jij je website inzetten? Wat wil je communiceren via je website? Welke functionaliteiten wil je terug zien in je website? Zomaar een paar vragen die we je gaan stellen.

Op basis van een goed intake gesprek gaan we samen kijken welke website het beste bij jouw organisatie past. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Met behulp van onze all-in website pakketten zal ook jij kunnen beschikken over een betrouwbare website. Deze website wordt ontwikkeld zonder maandelijkse kosten.

Als wij een website opgeleverd hebben, krijg je een workshop of een kleine handleiding over onderhoud van je website. Zo kun je altijd makkelijk zelf teksten, foto's plaatsen of een nieuwe pagina aanmaken. Uiteraard kun je het onderhoud van je website ook keurig door In2webdesign laten verzorgen. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

We streven ervoor om je website in 1 a 2 weken live te hebben staan. Mits het niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Het proces website laten maken tot livegang nemen wij compleet uit handen. Ja wij vullen ook je website. Wij zetten de teksten en foto's in je website. Het aantal pagina's die gevuld moeten worden is altijd in overleg. Wij ontzorgen je van A tot Z.

Een goede website voldoet pas als het doel waarvoor je website moet dienen ook gehaald wordt. Op basis van een goed intakegesprek en de juiste site structuur bepaling, leveren wij een website die volledig voldoet aan jouw eisen.

In2webdesign garandeert je het volgende:

 • een professioneel ogende website afgestemd op jouw huisstijl
 • een website die werkt op alle apparaten (mobiel, tablet en desktop)
 • Een duidelijke navigatie om het bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken om de juiste informatie te vinden
 • Een website die snel laad zodat bezoekers niet verdwijnen omdat je pagina niet snel genoeg laad
 • duidelijke informatie doormiddel van goede content
 • jouw website vindbaar is in de zoekmachines
 • bezoekers hoeven niet te zoeken naar een contact moment of een offerte aanvraag. je moet binnen 1 a 2 klikken een offerte kunnen aanvragen of een contact kunnen opnemen.

Eigenlijk is dit gewoon de standard. Iedereen pakt zijn smartphone en doet onderzoek/koopt via mobiel. Daarnaast geeft Google websites die mobiel vriendelijk zijn gebouwd een hogere waarderingsscore. Alle website die wij maken worden mobiel vriendelijk opgeleverd!

Indien je een website wilt laten maken dan is het noodzakelijk dat deze up-to-date blijft. Door middel van de juiste updates kun je ervoor zorgen dat jouw site goed blijft werken en dat alles veilig blijft. Het is mogelijk om te kiezen voor bijkomend onderhoud bij een website pakket. Dankzij een service pakket zal je je zelf geen zorgen meer hoeven te maken over de updates, beveiliging of doorontwikkeling van je website.

Ja, In2webdesign beschikt over een eigen veilige server. Met onze basis hosting kun je rekenen op;

 • maandelijkse website backups
 • 2000mb opslagruimte voor je website
 • 2000 mb opslagruimte e-mail
 • 10 e-mailadressen
 • Imap en pop3 e-mailaccounts
 • beveiligingsupdates

Schrijven is een vak apart. Bij In2webdesign hebben wij onze eigen tekstschrijvers. Doormiddel van een interview creëren wij prachtige teksten die de juiste boodschap overbrengt naar jouw doelgroep. 

meer omzet
uit je website halen

Tijdens het proces website laten maken voor jouw bedrijf, hebben we rekening gehouden met een zoekwoord analyse, je URL structuur en we hebben een goede responsive website voor je gebouwd die super snel laadt. De basis staat klaar om hoger in de zoekresultaten van Google te komen.

Wij staan voor je klaar als het aankomt op het onder handen nemen van de SEO waarde voor jouw site.

Twijfel je over je website? Vraag de GRATIS websitescan aan.

website laten maken

All-in website pakket €499

Wij maken WordPress websites met bewezen structuren!