All-in Website pakket

€499

Een volledig all-in website pakket van A tot Z

Met ons All-in website pakket staan wij klaar voor alle MKB′ers, ZZP′ers en andere ondernemers die vertrouwd, snel en betaalbaar een website willen laten bouwen. Het WordPress CMS waar wij in bouwen, maakt het mogelijk om mobielvriendelijke ondernemerswebsites te ontwikkelen en makkelijk te onderhouden. Met een uniek webdesign zorg je voor meer herkenbaarheid bij je doelgroep. Dankzij onze websites kan je jouw website tenminste pas echt voor je laten werken.

All-in website pakket

Inhoud All-in website pakket.

In2webdesign bouwt voor jou een all-in website die aan al je wensen voldoet. Wij voorzien jouw website van een sprekend design en huisstijl. Bovendien kun je na oplevering de website gemakkelijk zelf beheren en bijhouden. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of een advies wenst omtrent een all-in WordPress website pakket.

Inhoud all-in website pakket

Eenmalig

€499

Offerte aanvragen all-in pakket

Wil je snel en doeltreffend online? Wij kijken samen waar jouw kansen liggen online. Laat vrijblijvend je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Nieuwe website laten maken?
10 tips om rekening mee te houden

Je hebt besloten om de belangrijke stap te nemen om je eigen bedrijf te beginnen. Wil je met succes van start kunnen gaan dan zal je over een website moeten beschikken. Je kunt via internet op ontzettend veel verschillende manieren een website bouwen of laten bouwen. Maar waar moet je nu op letten bij het bouwen van een website? 10 tips van In2webdesign die je altijd mee moet nemen bij het laten maken van een website.

Het belangrijkste is om een goede en beschikbare domeinnaam te kiezen voor je website. Het is noodzakelijk dat klanten makkelijk terecht kunnen komen bij je website. Maken ze een spelfout dan komen ze al snel bijeen verkeerde site terecht. Controleer even goed of de naam die je wilt hebben wel beschikbaar is.

Mocht je een spelfout gevoelige naam hebben gekozen dan raden wij je aan om ook de versie te kopen met de spelfout en om deze door te sturen naar de juiste website. Op die manier kan je geen klanten kwijtraken.

Het is voor ieder budget mogelijk om een website te laten maken. Je kunt ervoor kiezen om jouw website zelf te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om hem te laten maken. Voordat je zomaar een keuze maakt zal je er verstandig aan doen om een lijstje te maken met al je eisen. Zou je een ontwerp willen voor de huisstijl? Moet er ook een CMS gekoppeld worden aan de site? Welke betaalmogelijkheden wil je eigenlijk hebben op de site.

De wensen en behoeftes voor de website zijn van belang voor het kiezen van de juiste partij voor het maken. Je buurjongen die kan programmeren is nu eenmaal niet zo goed als een gespecialiseerd website bureau.

Het oog wil ook wat. Naast een goede sitestructuur en ijzersterke webteksten, wil je ook een goede indruk maken met het design. Je krijgt namelijk maar 1 kans om je bezoeker te overtuigen. Met het all-in website pakket van In2webdesign, krijg jij een design volledig van deze tijd en die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Meerweten? Neem contact met ons op.

Hoewel je gelijk aan het uiterlijk van de website denkt is de usability van de site natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Je zal na moeten denken over wat het doel is van je website. Wil je dat de klant een formulier invult? Of moet er een bepaald product gekocht worden? Door je doel duidelijk in kaart te brengen weet je precies waar je wat op je site moet zetten. Zo zorg je ervoor dat je klant zo min mogelijk stappen hoeft te doorlopen voor het ondernemen van een bepaalde actie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

CMS staat ook wel voor content management system. Dit is het systeem wat eigenlijk jouw website beheert. Als het aankomt op een CMS voor je website zijn er echt ontzettend veel mogelijkheden om voor te kiezen. De meest voor de hand liggende keuzes van dit moment zijn onder andere WordPress, Drupal en Joomla. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een eigen CMS van een gespecialiseerd bureau.

Eindelijk staat je nieuwe website live op het internet. En uiteraard wil je gevonden worden op de eerste pagina van Google. Om beter gevonden te worden in Google en meer verkeer naar je website te krijgen moeten we rekening houden met 3 belangrijke factoren.

  1. De sterkte van je domeinnaam
  2. De techniek
  3. Content

Bij In2webdesign adviseren wij je graag hoe we hoger in Google kunnen krijgen. Een voordeel heb je al en dat is de techniek. Want als je je website laten maken bij ons hoef jij je daar niet meer druk over te maken. Wil je unieke content? Ook daar kunnen we prima in ondersteunen in ijzersterke SEO webteksten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Wil je gevonden worden in Google? Wil je meer succes met je website? Dan is het tijd voor ijzersterke SEO webteksten. In2webdesign kijkt hoe jouw doelgroep zoekt op het internet. Welke keywords (zoekwoorden) zijn belangrijk. Wie zijn jouw concurrenten en waar zien wij kansen. Op basis van een goede zoekwoord en concurrentie analyse gaan we aan de slag. Met onze professionals schrijven we ijzersterke teksten die jouw doelgroep raakt en uiteraard met de juiste vertaalslag van jouw bedrijf. Meer weten? Neem contact met ons op.

Google Analytics
Krijg meer inzicht wie je website bezoekt en wat doen die bezoekers nu eigenlijk op je website. Ontdek wie jouw website bezoekt. Krijg je meer verkeer via mobiel of juist via desktop. Welke pagina’s zijn populair of welke juist niet. Allemaal waardevolle informatie om later je pagina’s te optimaliseren. 

In2webdesign koppelen Google Analytics aan je website en zo heb jij volledig inzicht jouw website bezoekers. Wil jij meer uit je website halen? Neem contact met ons op.

Door middel van Browsertesting kan je ervoor zorgen dat jouw site bij iedere browser voorzien is van dezelfde uitstraling. Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat je site een andere uitstraling heeft in Chrome dan in Safari. Daarnaast moet je de pagina op verschillende apparaten testen. Een website ziet er ook weer anders uit op een telefoon met Android dan op een telefoon met iOS van Apple.

Word slimmer met onze blogs.

10 tips om hoger in Google te komen

Pak je doelgroep met rake content

Tips lokaal beter vindbaar in Google

All-in website pakket €499

Als enige partij all-in en inclusief gratis hosting. Zonder maandelijkse kosten!