All-in website pakket €699,-

Een volledig all-in website pakket website van A tot Z

Met ons All-in website pakket staan wij klaar voor alle MKB′ers, ZZP′ers en andere ondernemers die vertrouwd, snel en betaalbaar een website willen laten bouwen.

Een all-in pakket van a tot z!

Wij bouwen met WordPress

Alle websites die wij bouwen, bouwen wij in het WordPress CMS! Waarom? WordPress is gewoon heerlijk om in te bouwen en wordt goed en snel geïndexeerd in de zoekmachines. Niet voor niks is het het meeste gekozen CMS ter wereld om websites in te bouwen.

Perfecte weergave op alle apparaten

Alle websites die wij bouwen worden voor jou perfect ingericht voor alle apparaten. Zit jouw bezoeker op de laptop, tablet of op mobiel? Jouw website zal altijd perfect weergeven worden!

Gebruiksvriendelijkheid website

Jouw doelgroep moet snel de informatie kunnen vinden waarnaar ze zoeken. Offerte opvragen of snel contact? Wij richten je website in met focus op conversie.

met ons all-in pakket krijg jij alles!

Klanten die je voor gingen

Wij bouwen voor jou een website met een op maat design, geschikt voor alle apparaten en altijd geoptimaliseerd voor Google! Met ons gebruiksvriendelijk WordPress CMS  kun je na oplevering de website gemakkelijk zelf beheren.

website laten maken

#De Hummeltjesclub – Nieuwe WordPress website

website laten maken

#Regelrecht Tekstbureau – Nieuwe WordPress website

All-in website pakket

Eenmalig bedrag

€ 699

vrijblijvend een offerte aanvragen

Wil je snel en doeltreffend online? Wij kijken samen waar jou online kansen liggen. Laat vrijblijvend je wensen achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Wist je dat?

Het webdesign bepalend is voor het succes van je website en dat je bezoeker binnen enkele seconden bepaalt of je website een langer bezoek waard is? Dit wordt besloten onder andere aan de hand van het webdesign. En laten wij daar nu net heel goed in zijn.

Veel gestelde vragen

Wat voor website heb ik nodig?

Dit is een vraag die we vaak krijgen. Dit is verschillend voor iedereen. Met welk doel ga jij je website inzetten? Wat wil je communiceren via je website? Welke functionaliteiten wil je terug zien in je website? Zomaar een paar vragen die we je gaan stellen.

Op basis van een goed intake gesprek gaan we samen kijken welke website het beste bij jouw organisatie past. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Zit ik vast aan een abonnement?

Met behulp van onze all-in website pakketten zal ook jij kunnen beschikken over een betrouwbare website. Deze website wordt ontwikkeld zonder maandelijkse kosten.

Kan ik mijn website zelf onderhouden?

Als wij een website opgeleverd hebben, krijg je een workshop of een kleine handleiding over onderhoud van je website. Zo kun je altijd makkelijk zelf teksten, foto’s plaatsen of een nieuwe pagina aanmaken. Uiteraard kun je het onderhoud van je website ook keurig door In2webdesign laten verzorgen. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is?

We streven ervoor om je website in 1 a 2 weken live te hebben staan. Mits het niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Moet ik mijn website zelf vullen?

Het proces website laten maken tot livegang nemen wij compleet uit handen. Ja wij vullen ook je website. Wij zetten de teksten en foto’s in je website. Het aantal pagina’s die gevuld moeten worden is altijd in overleg. Wij ontzorgen je van A tot Z.

Waaraan voldoet een goede website?

Een goede website voldoet pas als het doel waarvoor je website moet dienen ook gehaald wordt. Op basis van een goed intakegesprek en de juiste site structuur bepaling, leveren wij een website die volledig voldoet aan jouw eisen.

In2webdesign garandeert je het volgende:

 • een professioneel ogende website afgestemd op jouw huisstijl
 • een website die werkt op alle apparaten (mobiel, tablet en desktop)
 • Een duidelijke navigatie om het bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken om de juiste informatie te vinden
 • Een website die snel laad zodat bezoekers niet verdwijnen omdat je pagina niet snel genoeg laad
 • duidelijke informatie doormiddel van goede content
 • jouw website vindbaar is in de zoekmachines
 • bezoekers hoeven niet te zoeken naar een contact moment of een offerte aanvraag. je moet binnen 1 a 2 klikken een offerte kunnen aanvragen of een contact kunnen opnemen.
Wordt mijn website mobiel vriendelijk opgeleverd?

Eigenlijk is dit gewoon de standard. Iedereen pakt zijn smartphone en doet onderzoek/koopt via mobiel. Daarnaast geeft Google websites die mobiel vriendelijk zijn gebouwd een hogere waarderingsscore. Alle website die wij maken worden mobiel vriendelijk opgeleverd!

Kan In2webdesign mijn website onderhouden?

Indien je een website wilt laten maken dan is het noodzakelijk dat deze up-to-date blijft. Door middel van de juiste updates kun je ervoor zorgen dat jouw site goed blijft werken en dat alles veilig blijft. Het is mogelijk om te kiezen voor bijkomend onderhoud bij een website pakket. Dankzij een service pakket zal je je zelf geen zorgen meer hoeven te maken over de updates, beveiliging of doorontwikkeling van je website.

Kan ik mijn website hosten bij jullie?

Ja, In2webdesign beschikt over een eigen veilige server. Met onze basis hosting kun je rekenen op;

 • maandelijkse website backups
 • 2000mb opslagruimte voor je website
 • 2000 mb opslagruimte e-mail
 • 10 e-mailadressen
 • Imap en pop3 e-mailaccounts
 • beveiligingsupdates
Kan ik mijn websteksten door jullie laten schrijven?

Schrijven is een vak apart. Bij In2webdesign hebben wij onze eigen tekstschrijvers. Doormiddel van een interview creëren wij prachtige teksten die de juiste boodschap overbrengt naar jouw doelgroep. 

All-in website pakket €699,-

Wij werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen, die echt geloven waar ze voor staan. Dat doen wij namelijk ook. Klaar voor de volgende stap?

In2webdesign webdesign bureau

Offerte All-in website pakket €699 aanvragen.

In2webdesign webdesign bureau

Contact met In2webdesign

In2webdesign
Hunze 44,
9204BR, Drachten

In2webdesign webdesign bureau

Ik wil een gratis websitescan