Website laten maken € 499,-

Compleet all-in van A tot Z.

In2webdesign het juiste adres voor het laten maken van een website. Wij staan klaar voor alle MKB′ers, zzp′ers en andere ondernemers die altijd weer op een veilige manier willen werken. Met onze designs ontwikkelen wij een mobielvriendelijke website die jou onderscheid  tegenover je concurrenten en altijd vindbaar in de zoekmachines. 

Door deze websites zorg je voor meer herkenbaarheid bij je doelgroep. Met onze WordPress websites kan jouw website pas echt voor je werken.

Website laten maken voor starters, ZZP en MKB.

In2webdesign is er met name voor de kleine ondernemingen en de zelfstandigen die op zoek zijn naar een betaalbare website. Door altijd weer de focus te leggen op kwaliteit en oog voor detail zijn wij in staat om jou het beste te bieden. Onze service strekt zich verder dan alleen de oplevering. Wij staan namelijk ook klaar als het aankomt op de hosting en op het onderhoud van de site. Voor het laten maken van een WordPress website is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Professionele website laten maken? Is samenwerken met In2webdesign!

Een éénmalig tarief! Wel zo lekker en eerlijk. Je betaald eenmalig € 499,- voor je website en verder geen lease kosten of andere gekke fratsen. Jouw website is jouw eigendom!

Gratis goede hosting kan dat? Ja dat kan! Bij ons krijg je het eerste jaar gratis hosting met alles erop en eraan. E-mail adressen, ssl certificaat backups. All-in is bij ons ook echt All-in.
Het jaar daarop betaal je € 10,- per maand.

Daar gaan we voor en jouw website gaat niet eerder online dan dat jij volledig tevreden bent. we werken net zo lang door tot jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Ons motto is ook In2webdesign, webdesign waar jij blij van wordt. Jij tevreden? Dan betaal jij met een lach je factuur. 

Voor ons het belangrijkste. Luisteren naar jou! Jouw bedrijf voelen, jouw bedrijf kennen, adviseren waar nodig is. Zo werken wij met onze vaste klanten. Alleen dan kun je een langdurige gezonde relatie met elkaar opbouwen! 

Ook een blije klant worden van In2webdesign?

Vraag hier je offerte aan of neem contact met ons op.

Gratis hosting

Extra kosten doen we niet aan. Je krijgt bij ons het eerste jaar gratis hosting!

Incl. SSL & AVG

Veiligheid boven alles. Daarom voldoet jouw nieuwe website aan alle veiligheid.

Incl. Onderhoud

Updates, backups doen we er gewoon bij! All-in is ook echt all-in bij In2media!

Compleet, snel en voordelig een website laten maken?

Wij snappen maar al te goed dat jij een betere website wilt hebben dan de concurrent. Dit is de reden dat wij klaar staan als het aankomt op het laten ontwikkelen van een professionele WordPress website. Door de website op maat te maken zal de site altijd voldoen aan de eisen die jij er als ondernemer maar aan kunt stellen. Als full service webdesign bureau weet je zeker dat je bij ons voorzien bent van het juiste resultaat.

WordPress website laten maken:

Alleen bij In2webdesign:

Eenmalig € 499,-

Simpel & snel een website laten maken.

Stap 1

Intake gesprek

Tijdens de intake bespreken we je wensen en adviseren we je waar nodig.

Stap 2

Creatie

Op basis van het design gaat jouw website gebouwd worden in WordPress.

Stap 3

Oplevering

We leveren pas op als jij 100% tevreden bent en niet eerder.

Portfolio.

All-in website pakket € 499,-

Als enige partij inclusief gratis hosting. Zonder maandelijkse kosten!