Website laten maken

Snel en succesvol een website laten maken met in2webdesign

Met ons WordPress All-in website pakket staan wij klaar voor alle MKB′ers, ZZP′ers en andere ondernemers die vertrouwd, snel, professioneel en betaalbaar een website willen laten maken.

website laten maken

samen online groeien naar succes

Website laten maken? Opzoek naar een webdesign bureau waar jij een website kan laten maken? Dan is In2webdesign voor jou de partner in die het verschil maakt. Met online oplossingen die zich onderscheidt van jouw concurrenten en een goede basis met zoekmachine optimalisatie, ga jij met een voorsprong online!

Website laten maken
all-in €599,-

Een WordPress website laten maken met een design op maat, doordachte structuren en geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Ik wil beter gevonden worden in Google

Hoger scoren in de zoekmachines? Meer leads uit je WordPress website halen? Wij optimaliseren je website.

Waarom bij In2webdesign een website laten maken?

Website laten maken

Succesvol starten met ons all-in pakket

Je hebt besloten om de belangrijke stap te nemen en je eigen bedrijf te beginnen. Wil je met succes van start kunnen gaan dan zal je een website of webshop moeten laten maken. In2webdesign is het webdesign bureau waar jij een all-in website kan laten maken die aan alle eisen van tegenwoordig voldoet. 

Wij bouwen websites die volledig aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf, geoptimaliseerd zijn voor Google en uiteraard een responsive webdesign voor desktop, mobiel en tablet. Met onze extra diensten zoekmachine optimalisatie en SEO webteksten, is jouw online succes gegarandeerd!

Website laten maken? In2webdesign regelt alles!

Een doordachte website laten maken, Zo doen wij dat!

Interactie in je webdesign

Na een uitgebreide zoekwoord- en structuuranalyse wordt de gewenste indeling gemaakt. Deze indeling is bepalend voor zowel het succes in de zoekmachine, als voor de gebruiksvriendelijkheid van de bezoeker. Voor de zoekmachine is het belangrijk dat uw diensten of producten worden benoemd met de juiste zoekwoorden. Deze zoekwoorden dienen een hoog zoekvolume te hebben, zodat de website een zo groot mogelijk bereik heeft.

Voor de bezoeker is het belangrijk dat naast de juiste indeling van het menu, men ook direct kan overgaan tot actie (usability). De actie kan bijvoorbeeld betrekking hebben op:

  • het aanvragen van offertes;
  • inschrijvingen voor de nieuwsbrief;
  • of directe verkoop in een webshop
website laten maken
Website laten maken. Een responsive webdesin is tegenwoordig onmisbaar!

De bezoeker staat centraal

Zo kijkt In2webdesign naar hoe de bezoeker de website zal waarnemen, hoe makkelijk het is om zaken te onthouden en het leren van de taken op de website. Hierbij staat de ervaring van de bezoeker centraal.

Daarnaast richten wij ons op wie de doelgroep is, wat hun doelen zijn en hoe ervaren zij ongeveer zijn met zich navigeren op een website. Ook wordt er gekeken naar wat de website hen moet bieden, en wat de verwachtingen van de bezoeker zullen zijn

responsive webdesign

Responsive webdesign, mobile first. Je hoort het steeds meer. En dat is zeker niet zonder reden. Is jouw website niet responsive (goede weergave op alle apparaten) gebouwd dan jaag je letterlijk je bezoekers weg van je website. Dus als je een website laat maken dan MOET er een goed functioneel webdesign gemaakt worden voor alle apparaten (desktop, mobiel en laptop).

Alle websites die wij bouwen worden voor jou perfect ingericht voor alle apparaten. Zit jouw bezoeker op de laptop, tablet of op mobiel? Jouw website zal altijd perfect weergeven worden!

Mooi maar ook functioneel

Bij het design van jouw website letten wij op hoe effectief we de website gaan indelen. Is deze gebruiksvriendelijke genoeg? Zou de bezoeker gelijk kunnen vinden waar deze naar zoekt? Daarnaast wordt er ook aan het design gewerkt om deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Klanten die je voor gingen

Wij bouwen voor jou een website met een op maat design, geschikt voor alle apparaten en altijd geoptimaliseerd voor Google! 

website laten maken

#De Hummeltjesclub – Nieuwe WordPress website

website laten maken

#Regelrecht Tekstbureau – Nieuwe WordPress website

Wij kiezen voor wordpress

WordPress is veruit het populairste CMS dat er op dit moment beschikbaar is. WordPress is open-source en wordt door In2webdesign veelal gebruikt voor het creëren van corporate websites. Omdat het systeem erg gebruiksvriendelijk is voor iedereen, zijn onze klanten ook zeer tevreden over het gebruik van dit CMS. 

Daarnaast beschikt WordPress over veel plugins, waardoor het wiel niet telkens opnieuw hoeft uitgevonden te worden en dat scheelt ontwikkeltijd.

ijzersterke SEO WEBTEKSTEN

Wil je nog beter gevonden worden in Google? Wil je meer succes met je website behalen? Dan is het tijd voor ijzersterke SEO webteksten.

In2webdesign kijkt hoe jouw doelgroep zoekt op het internet. Welke keywords (zoekwoorden) zijn belangrijk. Wie zijn jouw concurrenten en waar zien wij kansen. Op basis van een goede zoekwoord en concurrentie analyse gaan we aan de slag. Met onze professionals schrijven we ijzersterke teksten die jouw doelgroep raakt.

hoger in google

Tijdens het proces website laten maken voor jouw bedrijf, hebben we rekening gehouden met een zoekwoord analyse, je URL structuur en we hebben een goede responsive website voor je gebouwd die super snel laadt. De basis staat klaar om hoger in de zoekresultaten van Google te komen.

Wij staan voor je klaar als het aankomt op het onder handen nemen van de SEO waarde voor jouw site.

Twijfel je over je website? Vraag de GRATIS websitescan aan.

website laten maken

Website laten maken tips

Het belangrijkste is om een goede en beschikbare domeinnaam te kiezen voor je website. Het is noodzakelijk dat klanten makkelijk terecht kunnen komen bij je website. Maken ze een spelfout dan komen ze al snel bijeen verkeerde website terecht. Controleer even goed of de naam die je wilt hebben wel beschikbaar is.

Mocht je een spelfout gevoelige naam hebben gekozen dan raden wij je aan om ook de versie te kopen met de spelfout en om deze door te sturen naar de juiste website. Op die manier kan je geen klanten kwijtraken.

Het is voor ieder budget mogelijk om een website te laten maken. Je kunt ervoor kiezen om jouw website zelf te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om hem te laten maken. Voordat je zomaar een keuze maakt zal je er verstandig aan doen om een lijstje te maken met al je eisen.

De wensen en behoeftes voor de website zijn van belang voor het kiezen van de juiste partij voor het maken. Je buurjongen die kan programmeren is nu eenmaal niet zo goed als een gespecialiseerd webdesign bureau.

Maak een goede indruk maken met het design van je website. De eerste indrukt telt en je wilt je bezoekers direct overtuigen. In2webdesign maakt voor jou een design die volledig van deze tijd is en uiteraard perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Hoewel je gelijk aan het uiterlijk van de website denkt is de usability van de site natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Je zal na moeten denken over wat het doel is van je website. Wil je dat de klant een formulier invult? Of moet er een bepaald product gekocht worden? Door je doel duidelijk in kaart te brengen weet je precies waar je wat op je site moet zetten. Zo zorg je ervoor dat je klant zo min mogelijk stappen hoeft te doorlopen voor het ondernemen van een bepaalde actie.

Niet meer weg te denken in het webdesign. Jouw nieuwe website moet een perfecte weergave hebben op Mobiel, Desktop en tablet. Wij zorgen er voor dat jouw website op ieder apparaat een goed weergave heeft.

CMS staat ook wel voor content management system. Dit is het systeem wat eigenlijk jouw website beheert. Als het aankomt op een CMS voor je website zijn er echt ontzettend veel mogelijkheden om voor te kiezen. De meest voor de hand liggende keuzes van dit moment zijn onder andere WordPress, Drupal en Joomla. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een eigen CMS van een gespecialiseerd bureau.

In2webdesign heeft gekozen voor WordPress. Lekker gebruiksvriendelijk, je website aanpassen is een fluitje van een cent en Google houd van WordPress websites.

Eindelijk staat je nieuwe website live op het internet. En uiteraard wil je gevonden worden op de eerste pagina van Google. Om beter gevonden te worden in Google en meer verkeer naar je website te krijgen moeten we rekening houden met 3 belangrijke factoren.

  1. De sterkte van je domeinnaam
  2. De techniek
  3. Content

Bij In2webdesign adviseren wij je graag hoe we hoger in Google kunnen krijgen. Een voordeel heb je al en dat is de techniek. Want als je je website laten maken bij ons hoef jij je daar niet meer druk over te maken. Wil je unieke content? Ook daar kunnen we prima in ondersteunen in ijzersterke SEO webteksten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Wil je nog beter gevonden worden in Google? Wil je meer succes met je website behalen? Dan is het tijd voor ijzersterke SEO webteksten.

In2webdesign kijkt hoe jouw doelgroep zoekt op het internet. Welke keywords (zoekwoorden) zijn belangrijk. Wie zijn jouw concurrenten en waar zien wij kansen. Op basis van een goede zoekwoord en concurrentie analyse gaan we aan de slag. Met onze professionals schrijven we ijzersterke teksten die jouw doelgroep raakt en uiteraard met de juiste vertaalslag van jouw bedrijf.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Google Analytics
Krijg meer inzicht wie je website bezoekt en wat doen die bezoekers nu eigenlijk op jouw website. Waar komen ze eigenlijk vandaan? Krijg je meer verkeer via mobiel of juist via desktop. Welke pagina’s zijn populair of welke juist niet. Allemaal waardevolle informatie om later je pagina’s te optimaliseren. 

In2webdesign koppelt Google Analytics aan je website en zo heb jij volledig inzicht van jouw website bezoekers.

Wil jij meer uit je website halen? Neem contact met ons op.

Door middel van Browsertesting kan je ervoor zorgen dat jouw site bij iedere browser voorzien is van dezelfde uitstraling. Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat je site een andere uitstraling heeft in Chrome dan in Safari. Daarnaast moet je de pagina op verschillende apparaten testen. Een website ziet er ook weer anders uit op een telefoon met Android dan op een telefoon met iOS van Apple.

website laten maken

Bij In2webdesign kun je een website laten maken die altijd scoort!