MENU

Website laten maken Leiden

all-in website laten maken Leiden?
Dat doe je bij In2webdesign!

Een all-in WordPress website laten maken voor jouw bedrijf in Leiden

Met ons WordPress All-in website pakket voor €499 staan wij klaar voor alle MKB′ers, ZZP′ers en andere ondernemers in Leiden die vertrouwd, snel, professioneel en betaalbaar een website willen laten maken.

Website laten maken in Leiden

Bij In2webdesign in Leiden kan je een all-in website laten maken die aan al je wensen voldoet. Bovendien kun je na oplevering de website gemakkelijk zelf beheren en bijhouden. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of een advies wenst omtrent een all-in WordPress website laten maken.

website laten maken in Leiden

eenmalig bedrag

€ 499

Het oog wil ook wat

De eerste indruk telt en je krijgt namelijk maar 1 kans om je bezoeker te overtuigen. Naast een goede sitestructuur en ijzersterke webteksten, wil je ook een goede indruk maken met het design. Bij in2webdesign bouwen voor jou een website met eenvolledig op maat webdesign, functioneel in gebruik en die perfect aansluit bij jouw bedrijf in Leiden. Laat je website voor je werken want het is meer dan alleen een visitekaartje.

Lokaal hoog scoren
met jouw bedrijf in Leiden

Vroeger was alles beter, behalve SEO. Door eenvoudig je belangrijkste zoekwoord in de title, headers en tekst te plaatsen en een paar leuke linkjes te verzamelen, kon men al heel snel hoog in de top 10 van Google komen. Die tijd is voorbij. Een website scoort nu pas hoog in de zoekmachines als deze snel is, kwalitatieve content bevat, een autoriteit is en dan moet een website ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. 

Bij In2webdesign weten we wat er gevraagd wordt door de zoekmachines en helpen u graag om uw website beter te laten presteren.

Twijfel je over je website? Vraag de GRATIS websitescan aan.

website laten maken

Waarom In2webdesign?
om een nieuwe website te laten maken in Leiden?

Voor ons het belangrijkste! Luisteren naar jou! Jouw bedrijf voelen, jouw bedrijf kennen, adviseren waar nodig is. Zo werken wij met onze vaste klanten. Alleen dan kun je een langdurige gezonde relatie met elkaar opbouwen! 

Daar gaan we voor en jouw website gaat niet eerder online dan dat jij volledig tevreden bent. We werken net zo lang door tot jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Een éénmalig tarief! Wel zo lekker en duidelijk. Je betaald eenmalig € 499,- voor je website en verder geen lease kosten of andere gekke fratsen. Jouw website is jouw eigendom!

Ons motto is, ”webdesign waar jij blij van wordt”. Jij tevreden? Dan betaal jij met een lach achteraf je factuur. 

Gratis goede hosting kan dat? Ja dat kan! Bij ons krijg je het eerste jaar gratis hosting met alles erop en eraan. E-mail adressen, ssl certificaat backups. All-in is bij ons ook echt All-in.
Het jaar daarop betaal je € 10,- per maand.

all-in website laten maken in Leiden? €499,-

In2webdesign webdesign bureau

Offerte All-in website pakket €699 aanvragen.

In2webdesign webdesign bureau

Ik wil een gratis websitescan

In2webdesign webdesign bureau

Contact met In2webdesign

In2webdesign
Hunze 44,
9204BR, Drachten