MENU

Website laten maken Drachten

all-in website laten maken
Dat doe je bij In2webdesign!

online groeien doe je samen

Website laten maken voor ZZP en MKB in Drachten

Website laten maken Drachten – Ben je opzoek naar het webdesign bureau in Drachten waar jij een website kan laten maken? Dan is In2webdesign voor jou de oplossing. Met een webdesign die zich onderscheidt van jouw concurrenten, een goede basis met zoekmachine optimalisatie, en ijzersterke SEO webteksten. Ga jij met een voorsprong online.

Website laten maken drachten all-in €599,-

Een all-in WordPress website pakket speciaal voor MKB en de ZZP'er in Drachten. Meer heb je niet nodig voor een goede start.

Ik wil beter gevonden worden in Google

Wil je beter zichtbaar zijn in de zoekmachines? Meer leads halen uit je website? Lokaal in Drachten beter gevonden worden? Wij laten je vlammen!

Waarom In2webdesign?

Website laten maken Drachten

Succesvol starten met ons all-in pakket in drachten

Je hebt besloten om de belangrijke stap te nemen en je eigen bedrijf in Drachten te beginnen. Wil je met succes van start kunnen gaan dan zal je een website of webshop moeten laten maken. In2webdesign is het webdesign bureau in Drachten waar jij een all-in website kan laten maken die aan alle eisen van tegenwoordig voldoet. 

Wij bouwen websites die volledig aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf, geoptimaliseerd zijn voor Google en uiteraard een responsive webdesign voor desktop, mobiel en tablet. Met onze extra diensten zoekmachine optimalisatie en SEO webteksten, staat je niks meer in de weg om online succesvol te zijn.

Website laten maken ?

Website laten maken? Dit is onze visie

een perfecte weergave op alle apparaten

Responsive webdesign, mobile first. Je hoort het steeds meer. En dat is zeker niet zonder reden. Is jouw website niet responsive (goede weergave op alle apparaten) gebouwd dan jaag je letterlijk je bezoekers weg van je website. Dus als je een website laat maken dan MOET er een goed functioneel webdesign gemaakt worden voor alle apparaten (desktop, mobiel en laptop).

Alle websites die wij bouwen worden voor jou perfect ingericht voor deze apparaten. Zit jouw bezoeker op de laptop, tablet of op mobiel? Jouw website zal altijd perfect weergeven worden!

Website laten maken Drachten
Website laten maken Drachten

WordPress is veruit het populairste CMS dat er op dit moment beschikbaar is. WordPress is open-source en wordt door In2webdesign veelal gebruikt voor het creëren van corporate websites. Omdat het systeem erg gebruiksvriendelijk is voor iedereen, zijn onze klanten ook zeer tevreden over het gebruik van WordPress. Daarnaast beschikt WordPress over veel plugins, waardoor het wiel niet telkens opnieuw hoeft uitgevonden te worden en dat scheelt ontwikkeltijd. En kan jouw website in de toekomst snel uitgebreid worden.

Met ijzersterke SEO WEBTEKSTEN meer succes

Wil je nog beter gevonden worden in Google? Wil je meer succes met je website behalen? Dan is het tijd voor ijzersterke SEO webteksten.

In2webdesign kijkt hoe jouw doelgroep zoekt op het internet. Welke keywords (zoekwoorden) zijn belangrijk. Wie zijn jouw concurrenten en waar zien wij kansen. Op basis van een goede zoekwoord en concurrentie analyse gaan we aan de slag. Met onze professionals schrijven we ijzersterke webteksten die jouw nog beter vindbaar maken.

webdesign, De eerste indruk telt

Het oog wil ook wat.  Met een uniek webdesign zorg je voor meer herkenbaarheid bij je doelgroep.  Naast een goede sitestructuur en ijzersterke webteksten, wil je ook een goede indruk maken met het design. Je krijgt namelijk maar 1 kans om je bezoeker te overtuigen. Met de websites van In2webdesign, krijg jij een design die volledig op maat is, functioneel in gebruik en die perfect aansluit bij jouw bedrijf in Drachten. Met de websites van in2webdesign kun je jouw website in Drachten pas echt voor je laten werken.

Wij bouwen voor jou een website met een op maat design, geschikt voor alle apparaten en altijd geoptimaliseerd voor Google! Met ons gebruiksvriendelijk WordPress CMS kun je na oplevering de website gemakkelijk zelf beheren.

Onze klanten moeten hun investering dubbel en dwars terugverdienen, dat is onze missie. Slagen we daarin? Dan zijn we succesvol. En zijn we succesvol, dan bent u succesvol.

website laten maken

#De Hummeltjesclub – Nieuwe WordPress website

website laten maken

#Regelrecht Tekstbureau – Nieuwe WordPress website

In 5 stappen een website laten maken in Drachten

1

de intake

Het belangrijkste voor een goede start. Wat zijn jouw wensen? Tijdens het intake willen we alles van je weten.

2

design fase

We gaan je wensen nu grafisch uitwerken. Eerst maken we de homepage om de style te bepalen. Mocht dit akkoord zijn dan werken we de rest van de pagina's uit.

3

Ontwikkel fase

Het mooie webdesign gaan we nu pixelperfect omzetten naar een echte WordPress website.

4

Content fase

De webteksten, foto en of videomateriaal worden aangeleverd of gecreëerd. We gaan de content in de website zetten en kijken hoe we deze kunnen optimaliseren voor de zoekmachines

5

Testen en oplevering

We zijn er bijna! Voordat we jouw website 100% goed online gaan zetten, gaan we alles eerst grondig testen.

Website laten maken: 6 tips waar je op moeten letten

Domeinnaam kiezen, houd het simpel!

Het belangrijkste is om een goede en beschikbare domeinnaam te kiezen voor je website. Het is noodzakelijk dat klanten makkelijk terecht kunnen komen bij je website. Maken ze een spelfout dan komen ze al snel bijeen verkeerde website terecht. Controleer even goed of de naam die je wilt hebben wel beschikbaar is.

Mocht je een spelfout gevoelige naam hebben gekozen dan raden wij je aan om ook de versie te kopen met de spelfout en om deze door te sturen naar de juiste website. Op die manier kan je geen klanten kwijtraken.

Webdesign, de eerste indruk telt!

Maak een goede indruk maken met het design van je website. De eerste indrukt telt en je wilt je bezoekers direct overtuigen. In2webdesign maakt voor jou een design die volledig van deze tijd is en uiteraard perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Usability, het gebruiksgemaak voor jouw bezoekers

Hoewel je gelijk aan het uiterlijk van de website denkt is de usability van de site natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Je zal na moeten denken over wat het doel is van je website. Wil je dat de klant een formulier invult? Of moet er een bepaald product gekocht worden? Door je doel duidelijk in kaart te brengen weet je precies waar je wat op je site moet zetten. Zo zorg je ervoor dat je klant zo min mogelijk stappen hoeft te doorlopen voor het ondernemen van een bepaalde actie.

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Eindelijk staat je nieuwe website live op het internet. En uiteraard wil je gevonden worden op de eerste pagina van Google. Om beter gevonden te worden in Google en meer verkeer naar je website te krijgen moeten we rekening houden met 3 belangrijke factoren.

  • De sterkte van je domeinnaam
  • De techniek
  • Content

Bij In2webdesign adviseren wij je graag hoe we hoger in Google kunnen krijgen. Een voordeel heb je al en dat is de techniek. Want als je je website laten maken bij ons hoef jij je daar niet meer druk over te maken. Wil je unieke content? Ook daar kunnen we prima in ondersteunen in ijzersterke SEO webteksten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Beter vindbaar met kwalitatieve content

Wil je nog beter gevonden worden in Google? Wil je meer succes met je website behalen? Dan is het tijd voor ijzersterke SEO webteksten.

In2webdesign kijkt hoe jouw doelgroep zoekt op het internet. Welke keywords (zoekwoorden) zijn belangrijk. Wie zijn jouw concurrenten en waar zien wij kansen. Op basis van een goede zoekwoord en concurrentie analyse gaan we aan de slag. Met onze professionals schrijven we ijzersterke teksten die jouw doelgroep raakt en uiteraard met de juiste vertaalslag van jouw bedrijf.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Google Analytics: Krijg inzicht in je website bezoekers

Google Analytics
Krijg meer inzicht wie je website bezoekt en wat doen die bezoekers nu eigenlijk op jouw website. Waar komen ze eigenlijk vandaan? Krijg je meer verkeer via mobiel of juist via desktop. Welke pagina’s zijn populair of welke juist niet. Allemaal waardevolle informatie om later je pagina’s te optimaliseren. 

In2webdesign koppelt Google Analytics aan je website en zo heb jij volledig inzicht van jouw website bezoekers.

Wil jij meer uit je website halen? Neem contact met ons op.

hoger in google
met jouw bedrijf in drachten

Vroeger was alles beter, behalve SEO. Door eenvoudig je belangrijkste zoekwoord in de title, headers en tekst te plaatsen en een paar leuke linkjes te verzamelen, kon men al heel snel hoog in de top 10 van Google komen. Die tijd is voorbij. Een website scoort nu pas hoog in de zoekmachines als deze snel is, kwalitatieve content bevat, een autoriteit is en dan moet een website ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. 

Bij In2webdesign weten we wat er gevraagd wordt door de zoekmachines en helpen u graag om uw website beter te laten presteren.

Twijfel je over je website? Vraag de GRATIS websitescan aan.

website laten maken
Lokaal hoger scoren in Drachten met zoekmachine optimalisatie.

website laten maken DRachten €699

In2webdesign! Snel en doeltreffend online met onze WordPress websites.

In2webdesign webdesign bureau

Contact met In2webdesign

In2webdesign
Hunze 44,
9204BR, Drachten

In2webdesign webdesign bureau

Offerte All-in website pakket €699 aanvragen.

In2webdesign webdesign bureau

Ik wil een gratis websitescan