MENU

Website laten maken Leeuwarden

all-in website laten maken Leeuwarden?
Dan kies je voor In2webdesign!

Website laten maken Leeuwarden? Met ons WordPress All-in website pakket staan wij klaar voor alle MKB′ers, ZZP′ers en andere ondernemers in Leeuwarden die vertrouwd, snel, professioneel en betaalbaar een WordPress website willen laten maken.

online groeien doe je samen

website laten maken voor MKB en ZZP in Leeuwarden

Website laten maken Leeuwarden? Ben je opzoek naar een webdesign bureau in Leeuwarden waar jij een website kan laten maken? Dan is In2webdesign voor jou de partner. Met online oplossingen die zich onderscheidt van jouw concurrenten en een goede basis met zoekmachine optimalisatie, ga jij met een voorsprong online.

Website laten maken leeuwarden all-in €599,-

Een all-in WordPress website pakket speciaal voor MKB en de ZZP'er in Leeuwarden. Meer heb je niet nodig voor een goede start.

Ik wil beter gevonden worden in Google

Wil je beter zichtbaar zijn in de zoekmachines? Meer leads halen uit je website? Lokaal beter gevonden worden? Wij laten je vlammen!

Waarom In2webdesign?

Website laten maken Leeuwarden

Succesvol starten met ons all-in pakket speciaal voor MKB en ZZP

Je hebt besloten om de belangrijke stap te nemen en je eigen bedrijf in Leeuwarden te beginnen. Wil je met succes van start kunnen gaan dan zal je een website of webshop moeten laten maken. In2webdesign is het webdesign bureau in Leeuwarden waar jij een all-in website kan laten maken die aan alle eisen van tegenwoordig voldoet. 

Wij bouwen websites die volledig aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf, geoptimaliseerd zijn voor Google en uiteraard een responsive webdesign voor desktop, mobiel en tablet. Met onze extra diensten zoekmachine optimalisatie en SEO webteksten, is jouw online succes gegarandeerd!

Website laten maken? In2webdesign regelt alles!

Website laten maken leeuwarden? Zo doen wij dat!

een perfecte weergave op alle apparaten

Responsive webdesign! Niet meer weg te denken tegenwoordig. En dat is zeker niet zonder reden. Iedereen die iets wil opzoeken zal dat als eerste op de mobiel doen. Is jouw website die jij hebt laten maken niet goed responsive (goede weergave op alle apparaten) gebouwd dan jaag je letterlijk je bezoekers weg van je website.

Alle websites die wij bouwen worden allemaal met een responsive design geleverd. Als jou bezoeker gebruikt maakt van een laptop, tablet of mobiel, zal jouw website zal altijd perfect weergeven worden!

website laten maken
Website laten maken Leeuwarden. Een doordacht responsive webdesign is wel zo prettig voor je bezoekers.

wordpress het beste CMS

Alle websites die wij bouwen, bouwen wij in het WordPress CMS! Waarom? WordPress is gewoon heerlijk om in te bouwen en wordt goed en snel geïndexeerd in de zoekmachines. Niet voor niks is het het meeste gekozen CMS ter wereld om websites in te bouwen. 

Wil je je website later uitbreiden met functionaliteiten? Geen probleem! Bijna alles kan want elke dag worden er weer nieuwe functionaliteiten gebouwd of verbeterd die makkelijk te integreren zijn in WordPress.

WEBTEKSTEN je hebt ze nodig!

Wil je nog beter gevonden worden in Google? Wil je meer succes met je website behalen? Dan is het tijd voor ijzersterke SEO webteksten.

In2webdesign kijkt hoe jouw doelgroep zoekt op het internet. Welke keywords (zoekwoorden) zijn belangrijk. Wie zijn jouw concurrenten en waar zien wij kansen. Op basis van een goede zoekwoord en concurrentie analyse gaan we aan de slag. Met onze professionals schrijven we ijzersterke teksten die jouw doelgroep raakt.

webdesign, De eerste indruk telt

Het oog wil ook wat.  Met een uniek webdesign zorg je voor meer herkenbaarheid bij je doelgroep.  Naast een goede sitestructuur en ijzersterke webteksten, wil je ook een goede indruk maken met het design. Je krijgt namelijk maar 1 kans om je bezoeker te overtuigen. Met de websites van In2webdesign, krijg jij een design die volledig op maat is, functioneel in gebruik en die perfect aansluit bij jouw bedrijf in Leeuwarden. Met de websites van in2webdesign kun je jouw website in Leeuwarden pas echt voor je laten werken.

De website die wij bouwen zijn altijd met een design op maat, geoptimaliseerd voor Google en responsive voor alle apparaten (desktop, mobiel en tablet).

website laten maken

#De Hummeltjesclub – Nieuwe WordPress website

website laten maken

#Regelrecht Tekstbureau – Nieuwe WordPress website

in 5 stappen een website laten maken in leeuwarden

1

intake fase

Het belangrijkste voor een goede start. Wat zijn jouw wensen? Tijdens het intake gesprek willen we alles van je weten. We brengen je wensen in kaart en gaan de juiste strategie voor je uitwerken.

2

de uitwerking

We gaan je wensen nu grafisch uitwerken. Je krijgt altijd een een uniek webdesign! Eerst werken we de homepage uit om de style te bepalen. Mocht dit akkoord zijn dan werken we de rest van de pagina's uit.

3

technische realisatie

Het mooie webdesign gaan we nu pixelperfect omzetten naar een echte WordPress website. Tijdens dit proces wordt jij altijd op de hoogte gehouden wat de huidige stand van zaken is.

4

je website vullen met content

De webteksten, foto en of videomateriaal worden aangeleverd of gecreëerd. We gaan de content in de website zetten en kijken hoe we deze kunnen optimaliseren voor de zoekmachines

5

grondig testen en livegang

We zijn er bijna! Voordat we jouw website 100% goed online gaan zetten, gaan we alles eerst grondig testen. Werkt alles correct dan gaan we je website live zetten!

website laten maken leeuwarden

6 tips om goed van start te gaan

kies je domeinnaam doordacht

Het belangrijkste is om een goede en beschikbare domeinnaam te kiezen voor je website. Het is noodzakelijk dat klanten makkelijk terecht kunnen komen bij je website. Maken ze een spelfout dan komen ze al snel bijeen verkeerde website terecht. Controleer even goed of de naam die je wilt hebben wel beschikbaar is.

Mocht je een spelfout gevoelige naam hebben gekozen dan raden wij je aan om ook de versie te kopen met de spelfout en om deze door te sturen naar de juiste website. Op die manier kan je geen klanten kwijtraken.

Webdesign, het oog wil ook wat

Maak een goede indruk maken met het design van je website. De eerste indrukt telt en je wilt je bezoekers direct overtuigen. In2webdesign maakt voor jou een design die volledig van deze tijd is en uiteraard perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Meer weten? Neem contact met ons op.

perfecte weergave voor mobiel en tablet en desktop

Niet meer weg te denken in het webdesign. Jouw nieuwe website moet een perfecte weergave hebben op Mobiel, Desktop en tablet. Wij zorgen er voor dat jouw website op ieder apparaat een goed weergave heeft.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Eindelijk staat je nieuwe website live op het internet. En uiteraard wil je gevonden worden op de eerste pagina van Google. Om beter gevonden te worden in Google en meer verkeer naar je website te krijgen moeten we rekening houden met 3 belangrijke factoren.

  1. De sterkte van je domeinnaam
  2. De techniek
  3. Content

Bij In2webdesign adviseren wij je graag hoe we hoger in Google kunnen krijgen. Een voordeel heb je al en dat is de techniek. Want als je je website laten maken bij ons hoef jij je daar niet meer druk over te maken. Wil je unieke content? Ook daar kunnen we prima in ondersteunen in ijzersterke SEO webteksten. Meer weten? Neem contact met ons op.

seo webteksten

Wil je nog beter gevonden worden in Google? Wil je meer succes met je website behalen? Dan is het tijd voor ijzersterke SEO webteksten.

In2webdesign kijkt hoe jouw doelgroep zoekt op het internet. Welke keywords (zoekwoorden) zijn belangrijk. Wie zijn jouw concurrenten en waar zien wij kansen. Op basis van een goede zoekwoord en concurrentie analyse gaan we aan de slag. Met onze professionals schrijven we ijzersterke teksten die jouw doelgroep raakt en uiteraard met de juiste vertaalslag van jouw bedrijf.

Meer weten? Neem contact met ons op.

wie bezoekt mijn website en vanwaar

Google Analytics
Krijg meer inzicht wie je website bezoekt en wat doen die bezoekers nu eigenlijk op jouw website. Waar komen ze eigenlijk vandaan? Krijg je meer verkeer via mobiel of juist via desktop. Welke pagina’s zijn populair of welke juist niet. Allemaal waardevolle informatie om later je pagina’s te optimaliseren. 

In2webdesign koppelt Google Analytics aan je website en zo heb jij volledig inzicht van jouw website bezoekers.

Wil jij meer uit je website halen? Neem contact met ons op.

hoger scoren met google
in Leeuwarden

Vroeger was alles beter, behalve SEO. Door eenvoudig je belangrijkste zoekwoord in de title, headers en tekst te plaatsen en een paar leuke linkjes te verzamelen, kon men al heel snel hoog in de top 10 van Google komen. Die tijd is voorbij. Een website scoort nu pas hoog in de zoekmachines als deze snel is, kwalitatieve content bevat, een autoriteit is en dan moet een website ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. 

Bij In2webdesign weten we wat er gevraagd wordt door de zoekmachines en helpen u graag om uw website beter te laten presteren.

Twijfel je over je website? Vraag de GRATIS websitescan aan.

website laten maken
Lokaal hoger scoren in Friesland met zoekmachine optimalisatie.

website laten maken Leeuwarden - € 699,-

In2webdesign! Snel en doeltreffend online met onze WordPress websites.

In2webdesign webdesign bureau

Contact met In2webdesign

In2webdesign
Hunze 44,
9204BR, Drachten

In2webdesign webdesign bureau

Offerte All-in website pakket €699 aanvragen.

In2webdesign webdesign bureau

Ik wil een gratis websitescan