Website laten maken Sneek

all-in website laten maken?
Dat doe je bij In2webdesign!

Met 10 jaar marketing ervaring weten wij precies hoe de online markt zich beweegt. Zoek jij een partner die jouw bedrijf in Sneek beter zichtbaar laat zijn online? In2webdesign!

hoe kunnen we jouw bedrijf online laten groeien?

Ik wil een nieuwe website laten maken in sneek all-in €499,-

Een all-in WordPress website pakket speciaal voor MKB en de ZZP'er. Meer heb je niet nodig voor een goede start.

Ik wil beter gevonden worden in Google

Wil je beter zichtbaar zijn in de zoekmachines? Meer leads halen uit je website? Wij laten je vlammen!

Waarom In2webdesign?

Websites waar we trots op zijn!

De website die wij bouwen zijn altijd met een design op maat, geoptimaliseerd voor Google en responsive voor alle apparaten (desktop, mobiel en tablet).

website laten maken

#De Hummeltjesclub – Nieuwe WordPress website

website laten maken

#Regelrecht Tekstbureau – Nieuwe WordPress website

Website laten maken Sneek

met succes starten voor de ZZP'ers in sneek

Je wilt als bedrijf in Sneek online groeien, je omzet verhogen of meer aanvragen krijgen? Dan is een goed vindbare website stap één. In2webdesign is het webdesign bureau in Sneek waar jij een all-in website kan laten maken die aan alle eisen van tegenwoordig voldoet en jouw bedrijf online laat groeien.

Bekijk ons all-in succes pakket

website laten maken sneek

eenmalige inverstering

€ 499

De eerste indruk telt

De titel geeft het al aan. Je hebt maar een kans om je bezoekers te overtuigen. Wij bouwen websites met spetterende designs en nog belangrijker ze zijn functioneel in gebruik. Wij bouwen websites die voor je werken!

Website laten maken Sneek

10 tips voor jou om een super start te maken

Je hebt besloten om de belangrijke stap te nemen om je eigen bedrijf in Sneek te beginnen. Wil je met succes van start kunnen gaan dan zal je een website moeten laten maken. Maar waar moet je nu op letten bij het bouwen van een website? 10 tips van In2webdesign die je altijd mee moet nemen bij het laten maken van een website in Sneek. Je kunt je geld maar immers 1x uitgeven!

Het belangrijkste is om een goede en beschikbare domeinnaam te kiezen voor je website. Het is noodzakelijk dat klanten makkelijk terecht kunnen komen bij je website. Maken ze een spelfout dan komen ze al snel bijeen verkeerde website terecht. Controleer even goed of de naam die je wilt hebben wel beschikbaar is.

Mocht je een spelfout gevoelige naam hebben gekozen dan raden wij je aan om ook de versie te kopen met de spelfout en om deze door te sturen naar de juiste website. Op die manier kan je geen klanten kwijtraken.

Het is voor ieder budget mogelijk om een website te laten maken. Je kunt ervoor kiezen om jouw website zelf te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om hem te laten maken. Voordat je zomaar een keuze maakt zal je er verstandig aan doen om een lijstje te maken met al je eisen.

De wensen en behoeftes voor de website zijn van belang voor het kiezen van de juiste partij voor het maken. Je buurjongen die kan programmeren is nu eenmaal niet zo goed als een gespecialiseerd webdesign bureau.

Maak een goede indruk maken met het design van je website. De eerste indrukt telt en je wilt je bezoekers direct overtuigen. In2webdesign maakt voor jou een design die volledig van deze tijd is en uiteraard perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Hoewel je gelijk aan het uiterlijk van de website denkt is de usability van de site natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Je zal na moeten denken over wat het doel is van je website. Wil je dat de klant een formulier invult? Of moet er een bepaald product gekocht worden? Door je doel duidelijk in kaart te brengen weet je precies waar je wat op je site moet zetten. Zo zorg je ervoor dat je klant zo min mogelijk stappen hoeft te doorlopen voor het ondernemen van een bepaalde actie.

Niet meer weg te denken in het webdesign. Jouw nieuwe website moet een perfecte weergave hebben op Mobiel, Desktop en tablet. Wij zorgen er voor dat jouw website op ieder apparaat een goed weergave heeft.

CMS staat ook wel voor content management system. Dit is het systeem wat eigenlijk jouw website beheert. Als het aankomt op een CMS voor je website zijn er echt ontzettend veel mogelijkheden om voor te kiezen. De meest voor de hand liggende keuzes van dit moment zijn onder andere WordPress, Drupal en Joomla. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een eigen CMS van een gespecialiseerd bureau.

In2webdesign heeft gekozen voor WordPress. Lekker gebruiksvriendelijk, je website aanpassen is een fluitje van een cent en Google houd van WordPress websites.

Eindelijk staat je nieuwe website live op het internet. En uiteraard wil je gevonden worden op de eerste pagina van Google. Om beter gevonden te worden in Google en meer verkeer naar je website te krijgen moeten we rekening houden met 3 belangrijke factoren.

  1. De sterkte van je domeinnaam
  2. De techniek
  3. Content

Bij In2webdesign adviseren wij je graag hoe we hoger in Google kunnen krijgen. Een voordeel heb je al en dat is de techniek. Want als je je website laten maken bij ons hoef jij je daar niet meer druk over te maken. Wil je unieke content? Ook daar kunnen we prima in ondersteunen in ijzersterke SEO webteksten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Wil je nog beter gevonden worden in Google? Wil je meer succes met je website behalen? Dan is het tijd voor ijzersterke SEO webteksten.

In2webdesign kijkt hoe jouw doelgroep zoekt op het internet. Welke keywords (zoekwoorden) zijn belangrijk. Wie zijn jouw concurrenten en waar zien wij kansen. Op basis van een goede zoekwoord en concurrentie analyse gaan we aan de slag. Met onze professionals schrijven we ijzersterke teksten die jouw doelgroep raakt en uiteraard met de juiste vertaalslag van jouw bedrijf.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Google Analytics
Krijg meer inzicht wie je website bezoekt en wat doen die bezoekers nu eigenlijk op jouw website. Waar komen ze eigenlijk vandaan? Krijg je meer verkeer via mobiel of juist via desktop. Welke pagina’s zijn populair of welke juist niet. Allemaal waardevolle informatie om later je pagina’s te optimaliseren. 

In2webdesign koppelt Google Analytics aan je website en zo heb jij volledig inzicht van jouw website bezoekers.

Wil jij meer uit je website halen? Neem contact met ons op.

Door middel van Browsertesting kan je ervoor zorgen dat jouw site bij iedere browser voorzien is van dezelfde uitstraling. Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat je site een andere uitstraling heeft in Chrome dan in Safari. Daarnaast moet je de pagina op verschillende apparaten testen. Een website ziet er ook weer anders uit op een telefoon met Android dan op een telefoon met iOS van Apple.

hoger in google
met jouw bedrijf in Sneek

Tijdens het proces website laten maken voor jouw bedrijf in Sneek, hebben we rekening gehouden met een zoekwoord analyse, je URL structuur en we hebben een goede responsive website voor je gebouwd die super snel laadt. De basis staat klaar om hoger in de zoekresultaten van Google te komen.

Wij staan voor je klaar als het aankomt op het onder handen nemen van de SEO waarde voor jouw site.

Twijfel je over je website? Vraag de GRATIS websitescan aan.

website laten maken

Waarom In2webdesign?
om een nieuwe website te laten maken in Sneek?

Voor ons het belangrijkste! Luisteren naar jou! Jouw bedrijf voelen, jouw bedrijf kennen, adviseren waar nodig is. Zo werken wij met onze vaste klanten. Alleen dan kun je een langdurige gezonde relatie met elkaar opbouwen!

Daar gaan we voor en jouw website gaat niet eerder online dan dat jij volledig tevreden bent. We werken net zo lang door tot jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Een éénmalig tarief! Wel zo lekker en duidelijk. Je betaald eenmalig € 499,- voor je website en verder geen lease kosten of andere gekke fratsen. Jouw website is jouw eigendom!

Ons motto is, ''webdesign waar jij blij van wordt''. Jij tevreden? Dan betaal jij met een lach achteraf je factuur. 

Ons motto is, ''webdesign waar jij blij van wordt''. Jij tevreden? Dan betaal jij met een lach achteraf je factuur. 

Ons motto is, ''webdesign waar jij blij van wordt''. Jij tevreden? Dan betaal jij met een lach achteraf je factuur. 

website laten maken Sneek? € 499

WordPress websites met bewezen structuren!