Website laten maken Utrecht

Website laten maken Utrecht? Op zoek naar een webdesign bureau in Den Haag waar jij een een website kan laten maken? Dan is In2webdesign voor jou de partner die het verschil maakt. Met online oplossingen die zich onderscheidt van jouw concurrenten en een goede basis met zoekmachine optimalisatie, ga jij met een voorsprong online!

10 jaar media ervaring

Wij weten hoe de markt zich beweegt

Website laten maken Utrecht

Website laten maken Utrecht. Je hebt besloten om de belangrijke stap te nemen en je eigen bedrijf in Utrecht te beginnen. Wil je met succes van start kunnen gaan dan zal je een website of webshop moeten laten maken. In2webdesign is het webdesign bureau voor Den Haag waar jij een all-in website kan laten maken die aan alle eisen van tegenwoordig voldoet.

Wij bouwen WordPress websites die volledig aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf, geoptimaliseerd zijn voor Google en uiteraard een responsive webdesign voor desktop, mobiel en tablet. Met onze extra diensten zoekmachine optimalisatie en SEO webteksten, is jouw online succes gegarandeerd! 

Een betaalbare website laten maken voor MKB en ZZP in Utrecht

Een nieuwe website laten maken in Utrecht vanaf €599,-

Website laten maken Utrecht

Onze website pakketten zijn pakketten voor de meest gangbare websites. Heb jij een website nodig met meer of minder wensen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan.

Weet je niet welk pakket het best bij jou past? Bel ons op, dan lopen we het samen even door.

Website pakket basis

€ 599

Website pakket Plus

€ 899

WordPress website laten maken

Alle websites die wij bouwen, bouwen wij in het WordPress CMS! Waarom? WordPress is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. en wordt goed en snel geïndexeerd in de zoekmachines. Niet voor niks is het het meeste gekozen CMS ter wereld om websites in te bouwen.

Wil je je website later uitbreiden met functionaliteiten? Geen probleem! Bijna alles kan want elke dag worden er weer nieuwe functionaliteiten gebouwd of verbeterd die makkelijk te integreren zijn in jouw website.

De voordelen om jouw nieuwe website te laten maken in WordPress;

 • Een WordPress is gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden
 • WordPress is zeer SEO (zoekmachine optimalisatie) vriendelijk
 • Je kunt je website in de toekomst makkelijk uitbreiden door de vele plugins
 • Flexibiliteit: je kunt altijd van hostingspartij wisselen. Je zit dus niet vast aan een partij

Specialisten in WordPress

100+ klanten gingen je voor

Een uniek webdesign

Het oog wil ook wat.  Met een uniek webdesign zorg je voor meer herkenbaarheid bij je doelgroep.  Naast een goede sitestructuur en ijzersterke webteksten, wil je ook een goede indruk maken met het design. Je krijgt namelijk maar 1 kans om je bezoeker te overtuigen. Met de websites van In2webdesign, krijg jij een design die volledig op maat is, functioneel in gebruik en die perfect aansluit bij jouw bedrijf in Rotterdam. Met de websites van in2webdesign kun je jouw website in Rotterdam pas echt voor je laten werken.

Website performance

Website performance

Wij streven naar de best mogelijke performance. En dat begint al bij de basis. Wij bouwen jouw nieuwe website met een zo schoonmogelijke code zodat er geen onnodige javascript en CSS ingeladen hoeft te worden. Hierdoor zal jouw website super snel laden op desktop, mobiel en tablet.

De voordelen van een snelle website;

 • Als de website snel laadt, zullen bezoekers minder snel je website verlaten
 • Een positieve gebruikerservaring kan resulteren in meer leads.
 • Een snelle website is een rankingsfactor. Je kan dus hoger in de zoekresultaen komen van Google

10 jaar media ervaring

Wij weten hoe de markt zich beweegt

Website laten maken Utrecht

Responsive webdesign

Is jouw website niet responsive gebouwd, dan jaag je letterlijk je bezoekers weg van je website. Alle websites die wij bouwen worden voor jou perfect ingericht voor deze apparaten. Zit jouw bezoeker op de laptop, tablet of op mobiel? Jouw website zal altijd perfect weergeven worden!

Responsive website laten maken. De voordelen;

 • Als de website goed is gebouwd, past het zich snel aan diverse beeldresoluties
 • Als jij een website laat bouwen die goed responsive is, dan beloont Google dit.
 • Met een responsive webdesign raak je geen bezoekers kwijt

SEO websiteteksten

Hoger scoren in Den Haag met SEO websiteteksten

Wil je nog beter gevonden worden in Google? Wil je meer succes met je website behalen? Dan is het tijd voor ijzersterke SEO webteksten.

In2webdesign kijkt hoe jouw doelgroep zoekt op het internet. Welke keywords (zoekwoorden) zijn belangrijk. Wie zijn jouw concurrenten en waar zien wij kansen. Op basis van een goede zoekwoord en concurrentie analyse gaan we aan de slag. Met onze professionals schrijven we ijzersterke webteksten die jouw nog beter vindbaar maken.

De voordelen van SEO websiteteksten;

 • Meer bezoekers omdat je hoger scoort met je websiteteksten
 • Jouw website zal altijd perfect weergeven worden!
 • Jouw website zal altijd perfect weergeven worden!

Ijzersterke websiteteksten

Is beter scoren in de zoekresultaten!

Website laten maken FAQ

Er zijn zoveel aanbieders op de markt dat je de bomen niet meer ziet door het bos. Je kan al gratis websites krijgen maar ook kun je een website laten maken van  € 10.000+.

Iedereen moet een betaalbare professionele website kunnen laten maken! Zo staan wij erin. De prijs hangt natuurlijk af van verschillende factoren. Als ZZP’er kun jij prima starten met een website gemiddeld tussen de € 599 en de € 1000. Voor MKB bedrijven die zich online net even wat professioneler willen presenteren is maatwerk bij ons ook prima mogelijk.

Kies een goed domein;

Het belangrijkste is om een goede en beschikbare domeinnaam te kiezen voor je website. Het is noodzakelijk dat klanten makkelijk terecht kunnen komen bij je website. Maken ze een spelfout dan komen ze al snel bijeen verkeerde website terecht. Controleer even goed of de naam die je wilt hebben wel beschikbaar is.

Mocht je een spelfout gevoelige naam hebben gekozen dan raden wij je aan om ook de versie te kopen met de spelfout en om deze door te sturen naar de juiste website. Op die manier kan je geen klanten kwijtraken.

Een goed webdesign;

Maak een goede indruk maken met het design van je website. De eerste indrukt telt en je wilt je bezoekers direct overtuigen. In2webdesign maakt voor jou een design die volledig van deze tijd is en uiteraard perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Een gebruiksvriendelijke website;

Hoewel je gelijk aan het uiterlijk van de website denkt is de usability van de site natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Je zal na moeten denken over wat het doel is van je website. Wil je dat de klant een formulier invult? Of moet er een bepaald product gekocht worden? Door je doel duidelijk in kaart te brengen weet je precies waar je wat op je site moet zetten. Zo zorg je ervoor dat je klant zo min mogelijk stappen hoeft te doorlopen voor het ondernemen van een bepaalde actie.

In welk CMS laat je een website bouwen?

CMS staat ook wel voor content management system. Dit is het systeem wat eigenlijk jouw website beheert. Als het aankomt op een CMS voor je website zijn er echt ontzettend veel mogelijkheden om voor te kiezen. De meest voor de hand liggende keuzes van dit moment zijn onder andere WordPress, Drupal en Joomla. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een eigen CMS van een gespecialiseerd bureau.

In2webdesign heeft gekozen voor WordPress. Lekker gebruiksvriendelijk, je website aanpassen is een fluitje van een cent en Google houd van WordPress websites.

Scoor hoger met ijzersterke website teksten;

Wil je nog beter gevonden worden in Google? Wil je meer succes met je website behalen? Dan is het tijd voor ijzersterke SEO webteksten.

In2webdesign kijkt hoe jouw doelgroep zoekt op het internet. Welke keywords (zoekwoorden) zijn belangrijk. Wie zijn jouw concurrenten en waar zien wij kansen. Op basis van een goede zoekwoord en concurrentie analyse gaan we aan de slag. Met onze professionals schrijven we ijzersterke teksten die jouw doelgroep raakt en uiteraard met de juiste vertaalslag van jouw bedrijf.

Beter vindbaar in de zoekmachnies;

Eindelijk staat je nieuwe website live op het internet. En uiteraard wil je gevonden worden op de eerste pagina van Google. Om beter gevonden te worden in Google en meer verkeer naar je website te krijgen moeten we rekening houden met 3 belangrijke factoren.

 • De sterkte van je domeinnaam
 • De techniek
 • Content

Bij In2webdesign adviseren wij je graag hoe we hoger in Google kunnen krijgen. Een voordeel heb je al en dat is de techniek. Want als je je website laten maken bij ons hoef jij je daar niet meer druk over te maken. Wil je unieke content? Ook daar kunnen we prima in ondersteunen in ijzersterke SEO webteksten.

Vandaag besteld morgen in online? Nou zo werkt het helaas niet en daar doen wij gelukkig niet aan! Kwaliteit, daar hechten wij waarde aan. Ons streven is om binnen 2 tot 4 weekjes jouw website keurig op te kunnen leveren. Wij doen het liever goed en anders doen we het niet! 

website laten maken utrecht? In2webdesign!

''WordPress websites met bewezen structuren!''